Ändra färgen på din smarta Autodörr i Omlets app

När du först konfigurerar din smarta Autodörr uppmanas du att välja färg på din dörr så att vi kan visa relevanta bilder i appen.

Om du behöver ändra den valda färgen kan du göra detta via sidan ”Enhetsdetaljer”.

Tryck på ikonen Inställningar högst upp på enhetskortet och välj sedan ”Enhetsdetaljer” från menyn.

Välj den nya färgen du vill använda i fältet ”Dörrfärg” och tryck sedan på Spara för att bekräfta den nya färgen.