Mitt hönshusljus visas inte i Omlets app

När din smarta Autodörr slås på för första gången kommer den att upptäcka om en hönshuslampa är ansluten till kontrollpanelen. Om lampan inte är ansluten kommer du inte att se knappen i Omlet-appen för att tända och släcka lampan.

Om du sedan har lagt till en hönshuslampa, måste du be kontrollpanelen att återupptäcka om lampan är ansluten. För att göra detta, tryck på ikonen Inställningar uppe till höger på dörrkortet på hemskärmen och välj sedan ”hönshus ljusinställningar” från menyn.

På inställningsskärmen trycker du på knappen ”Hitta ljus”. Kontrollpanelen kommer att försöka slå på hönshusljuset en kort stund innan den stänger av det igen. Om upptäckten lyckades bör knappen Ljus På/Av visas på dörrkortet på startskärmen.

Observera att om din kontrollpanel körs på batterier kommer kontrollen inte att utföras förrän kontrollpanelen nästa gång vaknar och checkar in med servern, du kan behöva vänta upp till 10 minuter för att kontrollen ska utföras och knappen visas i appen.