Ge din smarta Autodörr ett nytt namn

När du först ställer in din smarta Autodörr kommer den automatiskt att få ett namn baserat på ditt förnamn, t.ex. ”Johans autodörr”. Om du vill ändra detta kan du göra det via enhetsinställningarna.

Tryck på ikonen Inställningar högst upp på enhetskortet och välj sedan ”Enhetsdetaljer” från menyn.

Ange det nya namnet du vill använda i fältet ”Enhetsnamn” högst upp på sidan och tryck sedan på Spara för att bekräfta det nya namnet.