Den smarta Autodörren visar ”Viloläge för att spara ström” i Omlets app

Om din smarta Autodörr drivs på batteri kommer den att vila för att bevara batteritiden och vakna upp för att checka in med vår server för att uppdatera statusen och ta emot alla kommandon du har skickat.

Som standard kommer kontrollpanelen att checka in var 10:e minut. Du kan justera viloperioden med hjälp av sidan Ströminställningar i Omlet-appen. Inställningen ”Responsiv” gör att kontrollpanelen kan checka in på servern var 30:e sekund, vilket innebär att den svarar snabbare på alla kommandon du skickar, men det kommer att resultera i minskad batteritid.

Om du trycker på statusikonen längst upp på dörrkortet eller utför en åtgärd kommer du att informeras om när vi beräknar att kontrollpanelen nästa gång kommer att checka in på servern.

För att spara ytterligare ström går kontrollpanelen in i en djup sömn över natten. Detta minskar batteriförbrukningen genom att inte vakna och ansluta till wifi under de tider på dygnet du sannolikt inte vill öppna eller stänga dörren. Du kan anpassa start- och sluttiderna för djupsömnen via sidan Ströminställningar i Omlet-appen. Du kan också helt inaktivera den djupa sömnen om du vill, även om vi inte rekommenderar detta eftersom det kommer att minska batteritiden avsevärt.

Det är viktigt att notera att när den sover kommer Autodörren fortfarande att övervaka ljusnivån (om den används i ljusläge), eller hålla ett öga på klockan (om den används i tidsläge) så att den öppnas/stängs som förväntat. Alla kommandon som skickas till kontrollpanelen medan den är i viloläge kommer att lagras på vår server och utföras av dörren nästa gång den checkar in. Du kan också väcka kontrollpanelen när som helst om det skulle behövas genom att trycka på nedknappen på kontrollpanelen tills skärmen vaknar.